Zombie apokalypsa je zpět, Dead Island 2 na scéně
Dead Island 2 Novinka Zombie apokalypsa je zpět, Dead Island 2 na scéně

Zombie apokalypsa je zpět, Dead Island 2 na scéně

Michal Burian

Michal Burian

41

Nikoliv však od Techlandu, ale od Yager Development, kteří vytvořili Spec Ops. <strong>Aktualizováno o nové detaily</strong>.

Reklama

Aktualizace: Deep Silver vydali oficiální tiskovou zprávu pro oznámený Dead Island 2. Vývoje se skutečně chopilo studio Yager Development, které připravuje hru s využitím technologie Unreal Engine 4.

Dead Island 2 bude pokračováním prvního dílu odehrávajícího se na ostrově Banoi. Tentokrát zavítáme do zamořené a zpustošené Kalifornie s dynamickým, jasným a krásným otevřeným světem, kde společně se svými přáteli budete bojovat proti nekonečným hordám zombíků s ručně vyráběnými zbraněmi.

Epidemie na ostrově Banoi byla zažehnaná. O zombících všichni vědí a lidé se cítí v bezpečí a připraveni. Firmy prodávající vakcíny a speciální sady pro přežití zombie apokalypsy. Lidé věří, že katastrofa, která nastala na malém ostrově uprostřed ničeho, se jich nikdy nebude týkat. Ale to se šeredně spletli, vysvětluje Jan-Eric Lauble z Deep Silver.

V Kalifornii se najednou vyskytne brutální řetězec ohnisek. Vláda na novou epidemii reaguje postavením zdí kolem zamořené oblasti. Nebude to ale stejné jako v případě předešlých dílů, z Kalifornie se sice stala zakázaná oblast, ale někteří jedinci se rozhodli, že zůstanou a poperou se s osudem. Ulice tak nebudou úplně opuštěné a my ve hře potkáme nejednoho přeživšího.

Těšit se můžete na prohlídku pláže Venice Beach v Santa Monice u Los Angeles nebo na most Golden Gate v San Franciscu. Někteří z vás jistě poznali, že právě na slavné pláži se odehrává vtipný filmeček.

Multiplayer bude podporovat až osm hráčů, kteří budou společně sdílet nebezpečný dynamický otevřený svět. Bude jen na nich, zda budou spolupracovat, soupeři nebo prostře koexistovat. To má vytvořit dokonalé zombie hřiště, kde můžete zažít něco nového a nebezpečného.

Na PlayStationu 4 bude k dispozici exkluzivně beta a dosud nespecifikovaný obsah, pravděpodobně půjde o nějaké DLC, které přidá 60 minut.

Původní zpráva

Společnosti Deep Silver a Sony si pro nás na E3 připravili velké překvapení, ve vývoji je totiž Dead Island 2. Nikoliv však v polském studiu Techland, ale v Yager Development, kteří vytvořili Spec Ops: The Line. Techland má zřejmě dost práce s Dying Light pro Warner Bros a s Hellraid.

Dead Island je podle tiskové zprávy pokračování původní hry z roku 2011 a druhého dílu Dead Island: Riptide z roku 2013. Dočkáme se jej na jaře 2015 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. PS4 verze bude mít třicetidenní betu.

Pokud jste nás bedlivě sledovali, tak víte, že Yager Development připravují hru na Unreal Engine 4, s největší pravděpodobností právě na této technologii poběží Dead Island 2.

Níže už trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama