Zombie Driver s bezplatným DLC Blood Race
Zombie Driver Novinka Zombie Driver s bezplatným DLC Blood Race

Zombie Driver s bezplatným DLC Blood Race

Michal Burian

Michal Burian

1

Vyšel druhý bezplatný stahovatelný obsah do akčních závodů Zombie Driver + detaily a nový trailer.

Reklama

Závody Zombie Driver jsou opět o něco akčnější, a to díky dnes vydanému bezplatnému druhému DLC, které nese název Blood Race.

Expanze byla ve vývoji sedm měsíců a od dnešního dne je k dispozici všem hráčům po celém světě. Blood Race nabízí jedinečný herní styl založený na klasický old-school závodních hrách s příchutí next-gen, husté akce a HD grafiky.

DLC vás zavede na speciální závodní dráhy (30 nových unikátních závodních událostí), které jsou obydleny hordou krvelačných zombíků. Pokud přežijete a vyhrajete, vyděláte spoustu peněz a získáte nové zkušenosti. Za vydělané peníze si můžete pořídit nové zbraně nebo si vylepšit vozidlo.

Seznam hlavních změn v Blood Race expanzi:

- Přidán herní mód Blood Race- Přidány nové muscle automobily pro režim Blood Race- Nová mapa – vlakové nádraží- Nové druhy laků pro každé vozidlo- Nový systém poškození vozidel, nyní budou odpadat i jednotlivé díly- Přidaná polská lokalizace- Přidaná podpora Steam Cloud- Přidáno 17 nových odměn (Steam achievements), které získáte v módu Blood Race- Přidáno 30 nových Steam žebříčků- Vylepšená kamera, nyní je mnohem plynulejší pohyb- Lepší fyzika aut, plný 3D pohyb – například u převracení

Uživatelé Steamu budou k aktualizaci Zombie Driver vyzváni automaticky, ti ostatní ať navštíví oficiální stránky. Pokud nejste majitelé plné verze Zombie Driver, využijte speciální slevové akce, hru po omezenou dobu koupíte s 50% slevou, a to se vyplatí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama