Zombie MMO je realitou, přivítejte Class3
State of Decay Novinka Zombie MMO je realitou, přivítejte Class3

Zombie MMO je realitou, přivítejte Class3

Michal Maliarov

Michal Maliarov

21

Už když jsme si říkali, že nám v letošním roce postačí pachtění se světelnými meči, přichází překvapivě bombový MMO projekt Class3 <strong>+ obrázky a videa</strong>.

Reklama

Tajemný projekt studia Undead Labs jsme vám poodhalili již před rokem. Tehdy se však o projektu Class3 nevědělo prakticky nic a nezbývalo tedy, než zatím vše uložit k ledu. Nyní se informační nadílka opět probouzí a nám začínají téct sliny.

Pro začátek v rychlosti shrňme, o co se jedná. Class3 má být survival MMO ze světa zombíků, které si bere na paškál vedoucí designer World of Warcraft. Je to titul, co se připravuje pro Xbox360 a Xbox Live Arcade a hodlá se soustředit na to, co nám ve většině zombijských her chybí – na přežívání. Na rozdíl o akčních stříleček, jako je Left 4 Dead či Dead Rising tu tak půjde především o přežívání, hledání potravy a cestování. A to vše v obrovském světě MMO.

„Co když se naše společnost jednoho dne zastaví? Co když naše zákony a pravidla přestanou platit? Class3 tyto otázky řeší ve velmi realistickém pojetí,“ píše se na oficiálních stránkách projektu. „Není to jen o soubojích. Je to o tom zůstat naživu. Voda, úkryt, náboje – budete potřebovat všechno. Class3 vás vezme do apokalyptického scénáře plného chaosu a strachu.“

Ven se dostala grafická ukázka projektu, běžícím na CryEngine 3 a co je důležitější, také záběry ze skryté kamery, ukazující hru v pohybu. Nevíme jak vy, ale my už si pakujeme kufr. Datum vydání je bohužel zatím neznámé, stejně jako možnost dalších platforem.

Class3 vyjde exkluzivně na Xbox 360.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama