Zombie mód v Call of Duty: Black Ops 3 míří do finále
Novinka Zombie mód v Call of Duty: Black Ops 3 míří do finále

Zombie mód v Call of Duty: Black Ops 3 míří do finále

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

Každý příběh má svůj začátek a také konec, hlasá nový teaser trailer a ukazuje záběry ze starších zombie map.

Reklama

O tom, že poslední dodatečný balíček pro Black Ops 3 definitivně ukončí dlouholetou zombie ságu, se ví již dlouho. Treyarch slíbil fanouškům, že se zombíci dočkají velkolepého zakončení.Komunita tak začala přemítat nad tím, co studio vlastně chystá. Dočkáme se opět DLC, které bude obsahovat pouze zombie mapy? I když tomu poslední dobou nasvědčovalo mnoho věcí, ve výsledku je to dosti nepravděpodobné. Nezapomínejme na majitele season passu, kteří očekávají nový obsah do multiplayeru.

Včera Treyarch konečně prozradil, co vlastně chystá. Nově vypuštěný trailer se zaměřuje nafinální mapu Revelations a prozrazuje více, než se zdá. Video totiž ukazuje záběry z mnoha předchozích map. Zákopy z mapy Origins, schody v Nacht Der Untoten, zarostlé hlediště v Kino Der Toten, visící těla, která byla v Mob of the Dead nebo zbořená krypta v útrobách hradu Der Eisendrache. Jak to tak vypadá, Revelations bude složeno z několika (ne-­li ze všech) starších zombie map.

O tom, že poslední zombie zážitek bude opravdu šílený, napovídá mnoho šifer a dopisů nalezených v Black Ops 3. Díky nim se dovídáme, že Edward Richtofen během své výpravy za záchranou světa způsobil ještě větší chaos. Volné cestování mezi dimenzemi způsobilo zhroucení celého vesmíru a destrukci mnoha světů. Toho si také všiml záhadný doktor Monty, který vyzve čtveřici hrdinů, aby se vzchopila a dala všechno do pořádku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama