Zombie režim v Call of Duty: WWII bude děsivý
Call of Duty: WWII Novinka Zombie režim v Call of Duty: WWII bude děsivý

Zombie režim v Call of Duty: WWII bude děsivý

Michal Burian

Michal Burian

11

Nové detaily o bitvě proti zombíkům. Tento týden ale bude patřit singleplayeru, čekají nás nové informace a trailer.

Reklama

Zombie mód se stal velmi oblíbenou součástí Call of Duty, kooperativní zážitek pro čtyři hráče, který vyžaduje komunikaci a strategii, nebude chybět ani v letošním Call of Duty: WWII. Tento díl připravuje studio Sledgehammer Games. Tým dali dohromady Glen Schofield a Michael Condrey. Ti v minulosti pracovali ve Visceral Games na hororové sérii Dead Space.

Zombie mód v Call of Duty: WWII bude hodně děsivý. Vývojáři ho zasadili do kuriózního, děsivého prostředí, které je založeno na lokalitách z druhé světové války. Senior director Jon Horsley v otázkách a odpovědích na PlayStation Blogu zmínil bavorskou vesnici s krvavou kanalizací, zničenou laboratoří a hnusnými hroby, které ukrývají nějaké to tajemství. V tomto děsivém místě se setkáme s celou řadou zombíků, kteří nás budou chtít zabít, respektive sežrat.

Sledgehammer Games si díky zasazení do druhé světové války mohou dovolit vytvořit různé typy zombíků. Horsley prozradil, že ve hře nebudou chybět rychlí protivníci, kterým bude opravdu těžké utéct, stejně tak zombie s plamenometem.

Vynalézaví hráči budou se zombíky bojovat nejen za použití běžných střelných zbraní, které budete postupně vylepšovat, ale využijí k tomu i předměty v okolí. Například můžete otočit stoly a vytvořit si tak barikádu, nebo sáhnout po motorové pile a zombíky rozkrájet na maděru. „Prostředí může být skvělým spojencem, pokud víte, jak ho použít,“ dodává senior director Jon Horsley. Samozřejmostí jsou i odměny, některé budou trvalé, jiné dočasné.

To by bylo něco málo nového o zombie režimu. Tento týden nás však čekají novinky o očekávaném singleplayeru. Sledgehammer Games detailně odhalí kampaň. Dnes k večeru má dojít ke zveřejnění příběhového traileru.

Call of Duty: WWII vyjde 3. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nezapomeňte, že od 29. září do 2. října proběhne veřejná beta na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama