Zombie survival Class3 žije, nyní známé jako State of Decay
State of Decay Novinka Zombie survival Class3 žije, nyní známé jako State of Decay

Zombie survival Class3 žije, nyní známé jako State of Decay

Michal Burian

Michal Burian

18

Nadějně vyhlížející zombie hra o přežití s názvem State of Decay odhaluje detaily a chlubí se trailerem a obrázky.

Reklama

Titul State of Decay vám zřejmě nebude říkat zhola nic, když vám ale prozradíme, že dříve hra byla prezentovaná pod kódovým označením Class3, tak byste si mohli vzpomenout na nadějnou zombie akci o přežití od studia Undead Labs. Ta byla odhalena minulý rok, pak se ovšem po ni slehla zem a až nyní se Microsoft rozhodl prozradit, že půjde o zombie akci o přežití z pohledu třetí osoby, jež bude zasazena do dynamického otevřeného a živého světa. Původně přitom mělo jít o rozsáhlé MMO exkluzivně pro Xbox 360.

Tvůrci slibují, že ve hře dostanete volnost. "To vy si vyberete, jak se k věci postavíte. To na vás bude, kde se ukryjete, kam budete útočit, kde budete hledat jídlo a pití pro přežití. Bude na vás, jestli osvobodíte i další hratelné přeživší s odlišnými schopnostmi. Celý svět se bude měnit dle toho, jak budete postupovat vy. To vy jste hráč - to vy tuhle hru hrajete, ne skripty."

Aby toho nebylo málo, tak svět bude nejen dynamicky, bude reagovat na vaše činy s dynamicky generovaným obsahem a co je nejdůležitější, zombie hrozba se bude neustále stupňovat. Bude jen na vás, zda se začnete zabarikádovat v domě nebo se vydáte do města pro zásoby.

Níže naleznete trailer a nové obrázky. State of Decay vyjde v dosud nestanovený termín na Xbox Live Arcade pro Xbox 360 a nejspíš v digitální podobě na PC.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama