Zpívající zvířátka v lese začala psát svůj příběh
Fe Novinka Zpívající zvířátka v lese začala psát svůj příběh

Zpívající zvířátka v lese začala psát svůj příběh

Michal Burian

Michal Burian

3

Vyšla explorativní plošinovka Fe, která hodlá okouzlit grafikou i nevšední interakcí se světem.

Reklama

Na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch vyšla nevšední explorativní plošinovka Fe. Projekt od malého nezávislého švédské studia Zoink se snaží hráče okouzlit grafikou a nevšední interakcí se světem. Fe vás přenese do tajemného lesa plného všelijakých druhů zvířátek, které se mezi sebou dorozumívají pomocí různých zvuků, některé připomínají zpěv.

Jedním takovým zvířátkem se stáváte. Vašim úkolem je odhalit tajemství lesa. Toho docílíte interakcí s prostředím, a hlavně za pomoci dalších druhů. Aby vám jiná zvířátka pomohla, musíte se naučit jejich písničku, zvuk je totiž nástrojem k vyřešení všudypřítomných hádanek.

Chcete znát alespoň jednu ze záhad? Vývojáři prozradili zápletku, kdy se musíte spřátelit s jelenem, který svým zvukem přiměje rostliny, aby vám pomohly dostat se výš, slouží jako výtah. Když uspějete, jelen vás později může písničku naučit a vy se dorozumíte s tímto druhem rostlin.

Pokud vás Fe zaujalo, tak se prodává pouze v digitálně podobě za necelých 20 euro na PC (Origin) a Switch, 549 Kč na PS4 a 539,10 Kč na Xbox One. Recenzi pro vás připravujeme. Herní doba je podle tvůrců 7 až 8 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama