Žraločí Maneater dostane bezplatný upgrade na next-gen
Maneater Novinka Žraločí Maneater dostane bezplatný upgrade na next-gen

Žraločí Maneater dostane bezplatný upgrade na next-gen

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rozpoutat žraločí peklo půjde i na nových konzolích.

Reklama

Tripwire Interactive v květnu vydali své žraločí RPG (ShaRkPG) Maneater, které sice díru do světa neudělalo, ale pořád se jednalo o příjemnou nenáročnou zábavu, kterou si mohli užit všichni fanoušci přepálených filmů a nebo třeba jen žraloků.

V naší recenzi hra dostala 7 bodů z 10 se shrnujícím odstavečkem:

"Maneater je krátký a nenáročný titul, nabízející příjemně kompaktní otevřený svět, velice jednoduchou hratelnost, lehké RPG prvky, vtipný příběh a samozřejmě žraloky! Pokud vám toto ke štěstí stačí, rozhodně jeho koupí neprohloupíte. Pokud ale od her vyžadujete o něco komplexnější zážitek, můžete ho beze strachu přeskočit, případně počkat na nějakou budoucí slevu."

Majitelé verze hry na konzolích PlayStation 4 a Xbox One ale určitě potěší oznámený fakt, že hra dostane bezplatný upgrade na next-gen konzole, které ji rozběhnou v až 4K a 60 FPS, přičemž do ní bude přidán ray-tracing a využití funkcí pro ovladač DualSense (exkluzivně pro PS5 verzi přirozeně).

Verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S pak budou dostupné v době vydání obou konzolí, tedy 10. listopadu pro Xbox, potažmo 19. listopadu pro PlayStation. Noví hráči se mohou těšit i na novou fyzickou edici hry.

Zajímavostí je, že zatímco verze pro Xbox Series S a X umožní přenést uložené pozice a trofeje, tak PlayStation 5 verze nikoliv.

Next-gen updatu se dočká i PC verze, ale až v příštím roce.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama