Zúčastněte se turnaje v Team Fortress 2
Team Fortress 2 Novinka Zúčastněte se turnaje v Team Fortress 2

Zúčastněte se turnaje v Team Fortress 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

48

Vánoce jsou sice svátkem klidu a pohody, ale to ještě neznamená, že se nenajde čas na válčení. Najde, a to rovnou formou turnaje v TF2, jenž pořádá několik našich čtenářů.

Reklama

My víme, že jste si stěžovali na jednoduchost posledních soutěží. Stejně tak víme, že dříve pravidelné komunitní zápasy skrz naši Steam skupinu už dávno pravidelné nejsou. Nejen kvůli tomu čtenáři Meg.A.Byte, Vixi, HλLF-LIFEBLλZEN a Bunhead pořádají turnaj v naší oblíbené onlinovce, Team Fortress 2.

Plakát v této novince řekne vše, ale pro pořádek. Kvalifikace do turnaje bude už zítra, 16. 12 od 19:00, samotný turnaj pak 22. 12, taktéž v 19:00. A ceny? Naprostý vítěz získá PC verzi F1 2011, druhý v pořadí zase Poker Night at The Inventory, a hráč, jenž se umístí na bronzové pozici, obdrží od pořadatelů klobouk Definat Spartan, navíc řádně nabarvený a pojmenovaný.

Doufáme, že účast bude velká a rozhodně se budeme těšit. Nějaký pořádný turnaj je přeci jen potřeba jako sůl, zvlášť když jde o Team Fortress 2. To je nabídka, která se neodmítá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama