Battlefield 2042 Novinka Zveřejněn krátký film Battlefield 2042 "Exodus"

Zveřejněn krátký film Battlefield 2042 "Exodus"

Martin Zavřel

Martin Zavřel

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Malá náhrada za kampaň?

Reklama

Krátký film můžete shlédnout na Youtube zde.

Původní zpráva z 3. 8.

Ačkoliv letošní Battlefield nebude mít příběhovou kampaň pro jednoho hráče, tvůrci si podle všeho dávají záležet na vystavení uvěřitelných kulis válečného konfliktu blízké budoucnosti. Dle oficiálních informací je dějištěm hry svět, ve kterém došlo k dekádám devastace z důvodu změny klimatu. To vedlo kromě jiného k rozpadu Evropské unie a "klimatickým utečencům", přezdívaným "No-Pats". V roce 2040 se k tomu přidá Kesslerův syndrom a způsobí zřícení 70% satelitů z oběžné dráhy. Výsledkem je globální výpadek, který vygraduje napětí mezi Amerikou a Ruskem až k válce v roce 2042.

Historii svého světa a událostí, vedoucích k válce, nám plánují tvůrci hry představit blíže příští týden formou krátkého filmu, nazvaného "Exodus":

Film budeme moci shlédnout na Youtube od 17:00 (schválně, jestlipak tam zase bude nějaké umělé prodloužení formou odpočtu?) ve čtvrtek 12. srpna. Mimochodem, na stejný den připadá nejen start otevřené bety Back 4 Blood nebo výprava Eivora do Paříže v Assassin´s Creed: Valhalla, ale také odhalení nové hry od 11 bit studios, které by podle všeho mělo být pokračováním Frostpunku.

Čeho dalšího se v ten čtvrtek ještě dočkáme?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama