Medal of Honor: Warfighter je prý nejrealističtější střílečkou
Medal of Honor: Warfighter Novinka Medal of Honor: Warfighter je prý nejrealističtější střílečkou

Medal of Honor: Warfighter je prý nejrealističtější střílečkou

Daniel Kremser

Daniel Kremser

24

Možná si také kladete otázku, v čem bude Warfighter odlišný od Battlefieldu nebo Call of Duty. To samé napadlo i redaktory PSM3 a producent Greg goodrich jim dal zajímavou odpověď.

Reklama

Greg doslova řekl, že miluje konkurenční hry (obzvláště Call of Duty), ale že nedělá stejnou hru. Dle jeho názoru je Battlefield pouze o ohromných bitvách a ovladatelných vozidlech a je tak Medalu asi nejdále. Trošku blíže už je Call of Duty, které ale prý jde přes čáru uvěřitelného a hodně věcí zbytečně přehání.

Nový Medal of Honor se bude soustředit hlavně na vojáky a především pak má zůstat v mezích reality. Lze tak očekávat herní mechanismy vypůjčené od Call of Duty, jenž budou zabalené do nervy drásajícího příběhu. Podle slov redaktora PSM3 se jedná dokonce o tu nejrealističtěji pojatou střílečkou vůbec. Otázkou tedy je, zda vůbec dotyčný hrál českou Armu.

Pravdou ale je, že minimálně ve výbavě vojáků Danger Close nenechávají nic náhodě. Konkrétně se chystá spolupráce se skutečnými dodavateli speciálních jednotek, kteří poskytli licence na své výrobky. Prvním oznámeným přírůstkem je London Bridge Trading, která vyrábí taktické obleky, postroje nebo třeba speciálně navržené batohy. Všechny věci vyskytující se ve hře tak budou zcela odpovídat těm, které příslušníci Tier 1 skutečně používají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama