Komiksový spisovatel Marv Wolfman pracuje na oficiální novele podle Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight Novinka Komiksový spisovatel Marv Wolfman pracuje na oficiální novele podle Batman: Arkham Knight

Komiksový spisovatel Marv Wolfman pracuje na oficiální novele podle Batman: Arkham Knight

Jan Kalný

Jan Kalný

3

Kromě hry samotné má vyjít i oficiální příběh založený právě na samotné hře od známého komiksového autora Marva Wolfmana. <strong>Hra o měsíc později?</strong>

Reklama

Pokud jste náhodou o Marvu Wolfamovi ještě neslyšeli, jeho práci určitě alespoň trochu znáte. Pracoval například na komiksech Blade nebo Crisis on Infinite Earths. Mimo to vytvořil i řadu komiksových postav jako je například Nightwing nebo oblíbený padouch Deathstroke.

Právě tenhle člověk údajně pracoval několik posledních měsíců na oficiální Batman novele, která je založená na posledním díle Batman: Arkham série od Rocksteady.

„Napsal jsem oficiální novelu pro Arkham Knight, založenou na nadcházející videohře. Příběh je velmi emocionální a jsem nadšen s výsledky. Hra i kniha vyjdou v červenci,” tvrdil na své facebookové stránce. Svůj příspěvek ale už zjevně smazal.

Jak jste si určitě mohli všimnout, Marv napsal, že hra i kniha vyjdou v červenci, přestože hra má vyjít už v červnu. Je dost možné, že se pouze spletl. Ale fakt, že příspěvek smazal (ať už byly důvody jakékoliv), moc důvěry nevzbuzuje.

Snad se ale naštěstí nic neděje a další odklady nás nečekají. I kdyby šlo jen o měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama