BBC plánuje vytvořit televizní drama podle série GTA
Grand Theft Auto Novinka BBC plánuje vytvořit televizní drama podle série GTA

BBC plánuje vytvořit televizní drama podle série GTA

Jan Kalný

Jan Kalný

19

Mělo by jít o součást nového programu Make it Digital, který má nalákat mladou generaci na digitální tvorbu.

Reklama

Věřte tomu nebo ne, ale nejde o vtip. Britská stanice BBC vytvořila nový program Make it Digital, který má světu ukázat její roli v digitálním světě, stejně tak nalákat mladou generaci k tvorbě digitálního obsahu, včetně programování.

Pokud vás to zajímá, můžete si přečíst prohlášení přímo na oficiálních stránkách stanice. Rozhodně nejzajímavější je ale jeden bod, ve kterém se BBC zmiňuje o tvorbě nového programu založeném na sérii Grand Theft Auto.

„Make it Digital posune digitální kreativitu do popředí jako nikdy předtím a pomůže odhalit schopnosti spoustu lidí po celém státě, díky ambiciózním programům, partnerstvím a projektům, které zahrnují nové série a online aktivitu největších a nejoblíbenějších značek BBC jako je Doctor Who, EastEnders, Radio 1, The One Show, Children in Need, BBC Weather a spoustu dalších, včetně nového televizního dramatu založeném na Grand Theft Auto - jedné z nejúspěšnějších a nejkontroverznějších fikcí naší doby.”

Bohužel zatím nevíme více informací. BBC ale slibuje, že od dnešního dne se budou objevovat nové věci až do září, kdy se plánuje nějaký velký moment pro diváky. Co to všechno má znamenat nevíme, ale rozhodně se na to těšíme. A co vy? Připadá vám tenhle krok zajímavý?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama