Podrobnosti o módech a příběhu střílečky Battleborn
Battleborn Novinka Podrobnosti o módech a příběhu střílečky Battleborn

Podrobnosti o módech a příběhu střílečky Battleborn

Michal Burian

Michal Burian

4

Autoři komiksové střílečky Borderlands prozradili detaily o svém novém projektu.

Reklama

Studio Gearbox Software, autoři mj. Borderlands, Brothers in Arms nebo datadisků pro první Half-Life, se dnes rozhodlo přiblížit nám svůj nový projekt. Ten se jmenuje Battleborn a jak můžete vědět od července loňského roku, jde o kooperativní i kompetitivní multiplayerovou střílečku z pohledu první osoby s výrazným vizuálním stylem.

Dnes jsme se dozvěděli o herních módech, stejně tak další detaily. Pojďme se na ně společně podívat.

Battleborn obsáhne příběhový mód. V něm budete bojovat sami nebo kooperativně s přáteli, abyste zachránili poslední hvězdu galaxie, kterou ohrožuje tajemný nepřítel z vesmíru. Hvězda představuje jedinou zbývající naději pro umírající vesmír. Příběh budete moci hrát zcela samostatně nebo kooperativně s přáteli ve split-screenu a on-line.

Na chvilku se zastavme a pověsme si něco o příběhu. Tajemný nepřítel zlikvidoval všechny hvězdy v galaxii. Zbývá poslední galaxie, která je jedinou nadějí pro umírající vesmír. Hvězda se jmenuje Solus a strhne se o ní velká bitva. Zlo mohou zastavit pouze hrdinové, tzv. Battlebornové, kteří bojují za své frakce.

Dále ve hře budou kompetitivní módy pro více hráčů. Půjde o bitvy založené na týmové spolupráci. V nich může hrát až 10 hráčů v zápasech 5v5. Multiplayer zahrne tři různé režimy:

Incursion: Týmy hrdinů brání svou základnu před vlnami nepřátel ovládaných umělou inteligenci. Bok po boku musíte chránit svou základnu a zničit základnu nepřítele.

Devastation: Týmy hrdinů čelí velké a velmi rychlé hrozbě, která se mění. Musíte ovládnout a udržet cíle na mapě, abyste vyhráli.

Meltdown: Týmy hrdinů chrání své zajaté miniony, kteří pochodují do spalovny. Tým s nejvyšším počtem bodů vyhrává.

Než si ale vyberete mód, tak je dobré se podívat na seznam bojovníků. Battleborn bude mít 25 různorodých hrdinů, každý s jedinečnou osobností, vybavením a schopnostmi, které si postupně vylepšujete přes Helix System. Žádný hrdina nebude stejný. Dobrou zprávou je, že systém dovedností bude propojen se všemi módy ve hře. To znamená, že můžete nejprve hrát singleplayer, vylepšit si svou postavu a poté se s ní pustit do multiplayeru.

Battleborn bude stát 60 dolarů a vyjde v letošním roce, Gearbox mluví o vydání v zimním období.

Nový trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama