E3 trailer k Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Metal Gear Solid Novinka E3 trailer k Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

E3 trailer k Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Jan Kalný

Jan Kalný

36

Okolo pěti minut nových i starých záběrů. Dokonce se nám naskytne pohled i na Metal Gear v akci. <strong>+ doplněno o druhý trailer.</strong>

Reklama

Mysleli jste si, že Hideo Kojima už mele z posledního? Omyl! Jako by jeden trailer nestačil, dostal se na světlo světa další. Tentokrát je sice dlouhý „jen” minutu a půl, ale rozhodně stojí za to.

Původní zpráva: Okolo Kojimy a Konami není v posledních týdnech zrovna veselo, ale to neznamená, že by se měl zpomalit vývoj jedné z nejočekávanějších her letošního roku. Zakončení celé ságy Metal Gear, minimálně z rukou samotného mistra, rozhodně patří pro mnohé mezi to nejsledovanější a nejdůležitější. Není tak divu, že každá drobná zpráva hned vykouzlí úsměv na tváři spoustě fanoušků. A co teprve celý pětiminutový trailer? To už je jiný kafe.

V traileru se nám naskytne pohled na několik starých záběrů, na několik nových záběrů a na několik skutečně epických záběrů, jako je třeba samotný Metal Gear. Všechno si to z první ruky užijeme už 1. září na PS4 a Xbox One, zatímco PC verze přijde 15. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama