Online spin-off Sleeping Dogs nečekaně zrušen
Triad Wars Novinka Online spin-off Sleeping Dogs nečekaně zrušen

Online spin-off Sleeping Dogs nečekaně zrušen

Michal Burian

Michal Burian

7

20. ledna dojde k vypnutí serverů a pohřbení hry Triad Wars, která nevylezla ani z bety.

Reklama

V září loňského roku došlo k představení netradiční online akce Triad Wars, která sázela na úspěch Sleeping Dogs. Bohužel, ale možná právě na to celá hra dojela. Studio United Front Games oznámilo konec vývoje, titul se nikdy nedostane z bety. K vypnutí serverů dojde 20. ledna 2016.

„Od začátku uzavřené bety Triad Wars jsme získali obrovské množství zpětné vazby, informací a dat o hře. Ale bohužel to nevyšlo. Víme, že Triad Wars není tou vytouženou hrou. Proto jsme se rozhodli k 20. lednu 2016 vypnout servery, ukončit betu a hru pohřbít,“ dočteme se v prohlášení.

Během nadcházejících čtyř týdnů si hráči s přístupem do uzavřené bety budou moci vyzkoušet všechen obsah bez ohledu na in-game peníze. Tvůrci jim odemknout Gold členství.

Nemohu se zbavit pocitu, že konec Triad Wars byl nevyhnutelný. Po úspěchu Sleeping Dogs totiž všichni toužili po pokračování, místo toho jsme měli dostat free-to-play onlinovku. Tohle United Front Games a Square Enix nevyšlo. Teď by se mohli začít naplno věnovat singleplayerovému pokračování zasazeného do Hongkongu nebo jiného zajímavého města.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama