Game of Thrones odhaluje střípky příběhu
Novinka Game of Thrones odhaluje střípky příběhu

Game of Thrones odhaluje střípky příběhu

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Slibně vypadající RPG reinkarnace známé knižní předlohy spisovatele George R. R. Martina vypouští první pikantní detaily <strong>+ nové screenshoty</strong>.

Reklama

Příběh se má motat kolem bratra Morse z Noční hlídky (ne, z filmu to není) a kněze Alestera ve vyhnanství. Samozřejmě se jedná o původní postavy z předlohy, na své pouti by ale měli přijít do styku takřka s každým, od královny Cersei až po Varyse a lorda Noční hlídky Mormonta. Ti by měli vypadat přesně tak, jak jsme je měli možnost vidět i v seriálu na HBO. Počas příběhu se samozřejmě máme podívat na mnohá známá místa a znalci předlohy si tak pošmáknou.

„Ve hře Game of Thrones si sami vyberete třídu své postavy, styl boje, vyvážíte poměr mezi slabými a silnými stránkami a zažijete epické bitvy,“ říká oficiální zpráva. „Kupujte, najděte nebo ukradněte nové zbraně a inventář, který se vám bude líbit a navyšujte své schopnosti a zkušenosti pro vylepšení postavy. Zpomalte čas během bitev pro zanalyzování situace a plánujte své další kroky. Ve světě Game of Thrones mohou být politické triky stejně smrtící, jako ty bojové, takže nikdy nepodceňujte sílu slova.“

Že by se nakonec poštěstilo narazit na zajímavou RPG adaptaci? To se nejspíše dozvíme až v roce 2012, kdy má hra vyjít na PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama