Příští Xbox má obsahovat dotykový ovladač, říkají drby
Novinka Příští Xbox má obsahovat dotykový ovladač, říkají drby

Příští Xbox má obsahovat dotykový ovladač, říkají drby

18

Kuloáry zašuměly informace o tom, že příští konzolová generace značky Xbox má obsahovat handheldu podobný ovladač na způsob PS Vita. Čili dotykový displej, jenž se adaptuje na obsah, k němuž ho uživatel používá.

Reklama

Detaily se nápadně podobají právě Vitě představené na loňské E3. Pokud bude uživatel brouzdat po internetu, ovladač poslouží jako prohlížeč. Při hraní na Xboxu samotném zase jeho obrazovka vyjeví extra čudlíky. A budete-li náhodou sledovat televizi, ovladač zafunguje jako dálkový, ehm, ovladač.

Tuto doposud nepotvrzenou informaci přinesl Xbox World Magazine, který ji údajně získal od svých špehů uvnitř samotného Microsoftu. Prozatím tedy samozřejmě chybí údaje jako cena nebo dosah ovladače.

Možným vodítkem, ať už k ovladači či novému Xboxu obecně, je ovšem také dnešní prohlášení Marka Reina, viceprezidenta Epic Games.

Kromě toho, že Rein potvrdil letošní odhalení Unreal Engine 4, totiž rovněž tajemně řekl, že UE4 poběží na systémech, "které prozatím nemůžeme jmenovat." Mysteriózní, huh?

Sečteno podtrženo, žádná z novinek není zcela jistá. Soutěživost mezi Sony a Microsoftem je ale stará jako celé současné tisíciletí, a tak by použití podobného zařízení dávalo navýsost smysl.

Zůstaňte s námi pro případná potvrzení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama