10. června uvidíme gameplay Star Wars: Battlefrontu 2 z éry Klonových válek
Star Wars: Battlefront 2 Novinka 10. června uvidíme gameplay Star Wars: Battlefrontu 2 z éry Klonových válek

10. června uvidíme gameplay Star Wars: Battlefrontu 2 z éry Klonových válek

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Podrobnosti o náplni prvních záběrů z hraní doprovází četné detaily o vozidlech a jednotkách, s nimiž se v novém Battlefrontu 2 setkáme.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že v rámci akce EA Play, která probíhá paralelně s výstavou E3 v Los Angeles, uvidíme první záběry z hraní Star Wars: Battlefrontu 2. Teď došlo na přiblížení toho, co nás v gameplay záběrech vlastně čeká. A vypadá to, že mnozí fanoušci budou skákat radostí.

V EA a DICE to totiž vzali od podlahy a ukážou nám gameplay z éry Klonových válek, kterou můžete znát z filmových epizod Skrytá hrozba, Klony útočí a Pomsta Sithů nebo z animovaného seriálu The Clone Wars. Konkrétně uvidíme bitvu o město Theed na planetě Naboo.

Tvůrci navíc přiblížili, jaké jednotky a vozidla se této bitvy zúčastní, tedy co s největší pravděpodobností budeme vídat i během hraní. Součástí bitvy o Theed jsou žluté stíhačky N-1 typické pro Naboo, ikoničtí Supí droidi (Vulture Droids), AT-RT používané klonovanými vojáky nebo AAT, tanky Obchodní federace. Samozřejmostí je armáda klonů i bitevních droidů, čítající vojáky s jetpacky nebo B2 Super Battle Droidy (veteránům původního Battlefrontu 2 se možná bude chtít zvolat „Watch those wrist rockets!“).

Během této bitvy, nazvané jednoduše Assault on Theed, mají republikové jednotky za cíl zastavit postup separatistických sil směrem k paláci, konkrétně postup transportu MTT, který převáží droidy. Jak se zdá, dost možná jde o obdobu herního módu Walker Assault z Battlefrontu z roku 2015, v němž bylo třeba zničit nebo uchránit postupující kráčející kolosy AT-AT.

Zápasu se zúčastní celkem 40 hráčů a v jeho průběhu samozřejmě uvidíme i konflikt hrdinských postav. Proti Darthu Maulovi, který je typický pro éru Klonových válek, se překvapivě postaví Rey, protagonistka nové filmové trilogie, konkrétně filmů Síla se probouzí a Poslední z Jediů. Tento fakt už stihl napříč komunitou způsobit menší pozdvižení. Dříve sice bylo oznámeno, že v některých herních módech budou proti sobě bojovat postavy z různých období Star Wars ságy, ale to, co uvidíme na EA Play, je očividně jeden z hlavních módů, které by měly zůstat věrné dobovému zasazení. Nejspíš jde ale jen o záležitost této akce a ve finální hře se hrdinové z různých ér střetnou v jiných, pravděpodobně menších módech.

Záběry z bitvy Assault on Theed uvidíme v rámci streamu, který odstartuje 10. června od 21:30 našeho času. Podobně jako v případě loňského odhalení multiplayeru Battlefieldu 1 budou hru hrát různí streameři, YouTubeři a další prominentní hráči spojení s Battlefrontem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama