112 Operator se zahlásí v novém roce
Novinka 112 Operator se zahlásí v novém roce

112 Operator se zahlásí v novém roce

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

A aktuálního předchůdce 911 Operator koupíte s obrovskou slevou.

Reklama

Herní množina Game Operators, která nyní zastřešuje celkem 6 podobných titulů na stejném základě od polského vydavatelství PlayWay, se úspěšně rozrůstá. PlayWay totiž organizuje na 44 menších polských vývojářských studií, které spolu mohou sdílet platformy a zkušenosti. Těchto 44 týmů nyní připravuje 61 různých titulů v podobě menších, digitálně prodávaných her na kanálech Apple App Store, Google Play a Valve Steam. Ostatně některé z nich jsme nedávno představovali, jako např. I Am Jesus Christ, Counter Terrorist Agency či Radio Commander.

 

112 Operator se zahlásí v novém roce

 

Na začátku roku 2017 vyšla v rámci značky Game Operators zajímavá záchranářská strategie 911 Operator, v níž hrajete za dispečery tísňové linky 911. Tato hra nejdříve kardinálně uspěla na Kickstarteru, když vybrala více než čtyřnásobek požadované částky 9 tisíc dolarů a i po vydání o ní byl solidní zájem. A nyní to stejnou cestou zkoušel i její druhý díl 112 Operator, který se také chlubí případy vymodelovanými podle skutečných událostí jako v 911 Operator, ale s daleko více funkcemi a možnostmi. Sami tvůrci říkají, že nová hra bude 25x rozsáhlejší než předchůdce.

 

112 Operator se zahlásí v novém roce

 

911 Operator, který je také postaven na dialozích jako nedávno recenzovaný Radio Commander (naše recenze 6/10), se nyní pro oslavu úspěšného ukončení kampaně a spuštění uzavřené bety na 122 Operator na Steamu nabízí v češtině dokonce za pouhé 2 eura! A když už budete 911 Operator vlastnit, dostanete další 35% slevu na aktuální Counter Terrorist Agency, takže vás bude stát jen necelých 11 eur. 112 Operator by měl vyjít již v prvních zimních měsících příštího roku opět na Steamu.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=1RINBlCyu9U[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama