Příští rok vyjde pokračování operátora tísňové linky
Novinka Příští rok vyjde pokračování operátora tísňové linky

Příští rok vyjde pokračování operátora tísňové linky

Denis Růžička

Denis Růžička

1
Platformy Windows PC

Ponese název 112 Operator. K tomu dorazil i trailer.

Reklama

Dva roky dozadu jsme se dočkali poměrně kladně přijaté hry 911 Operator od nezávislého studia Jutsu Games.

Ve hře jako takové se ujmete role dispečera tísňové linky, za kterého musíte vyřešit všechny příchozí hlášení a hlavně včas. Úkolem není jen přijímat hovory, ale také reagovat na dané situace. Někdy dáte volajícímu správné pokyny pro první pomoc, jindy zas musíte ihned zavolat hasiče, policii či záchranáře.

V roce 2020 bychom se měli dočkat pokračování této hry s názvem 112 Operator. De facto by se mělo jednat o stejný koncept, avšak v rozsáhlejším měřítku. Budeme si moc vybrat až z desítek tisíc reálných oblastí a okresů z celého světa a plně sledovat akci vašich jednotek, které vyšlete, díky 3D vizuálu. Nově přibydou seržanti, roboti, lékaři a další, které budeme posílat do akce. Pokračování umožní jednat na zcela odlišných úrovní – od péče o jedno sousedství, až po koordinaci práce několika operátorů ve světových metropolí.

Hra nabídne dynamické počasí, incidenty ve dne i v noci a také různá roční období. Pozor si tedy musíme dát na extrémní podmínky, které mohou vést ke katastrofám a také k rozsáhlým požárům, které se budou šířit po mapě a jež musíme uhasit. Všechny tyto funkce by mohly mít zajímavý dopad na průběh hrou. Bouře či déšť nebudou jediné problémy, ale obezřetní musíme být také při řešení teroristický útoků.

112 Operator bude obsahovat nově kariérní režim, kde budete usilovat o to, abyste se dostali až na vrchol vaší kariéry operátora. Poslouchejte povely svých nadřízených, aby vás potom nepoučovali přes e-mailovou zprávu, jaké všechny chyby jste udělali, jelikož i to může ovlivnit váš vlastní život a příběh obzvlášť.

Dalším módem je Free Game, kde budete hrát speciální scénáře anebo si vytvořit vlastní pravidla a scénář v jmenovaném režimu.

Oproti předchozímu dílu toho dvojka nabízí opravdu dost nového. Taktéž uvidíme, zda se dočkáme českých titulků, stejně jako u předešlého dílu.

112 Operator vyjde na začátku roku 2020 pro PC, přes Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama