Koordinujte záchranáře ve 112 Operator
Rustler Novinka Koordinujte záchranáře ve 112 Operator

Koordinujte záchranáře ve 112 Operator

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Apple Mac

Čerstvý nástupce úspěšné hry 911 Operator je daleko obsáhlejší.

Reklama

Polské indie studio Jutsu Games z Varšavy pro letošek připravuje neortodoxní středověké Grand Theft Auto v podobě hry Rustler. Jenže to není jeho jediný produkt pro současný rok. Tito tvůrci právě vydali druhý díl a nástupce svého úspěšného simulátoru dispečera záchranářů 911 Operator z roku 2017. Novinka má podobný název 112 Operator a také je to simulátor dispečinku integrovaného záchranného systému.

 

Koordinujte záchranáře ve 112 Operator

 

112 Operator z devětsetjedenáctky široce vychází, nicméně celý koncept ještě více prohlubuje, rozšiřuje a vylepšuje. Takže tu máme nově mapy města částečně ve 3D, simulaci dopravního provozu i dynamické počasí. Záchranáře vypravujete do reálných měst (minule jen smyšlená), dále přibyl nový, delší a napínavější příběh, nově dostáváte také emaily, mění se denní doba a dokonce i roční období a k dispozici máte nové zásahové jednotky typu specializovaného lékaře, pátracího psa či pyrotechnického robota.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=mohR_7R7gjo[/embed]

 

Strategický záchranářský simulátor dispečera 112 Operator zakoupíte pro PC a Macy na Steamu nyní s 15% slevou za 17,84 EUR (cca 480,-), zatímco dva roky starý předchůdce 911 Operator je nyní za naprostý pakatel 1,49 EUR.

 

Koordinujte záchranáře ve 112 Operator

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama