12 Days of Free Games: SUPERHOT
SUPERHOT Novinka 12 Days of Free Games: SUPERHOT

12 Days of Free Games: SUPERHOT

Michal Jonáš

Michal Jonáš

5
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Další hrou zdarma ke stažení je střílečka s ovládáním času.

Reklama

Epic Games Store láká nové členy různými způsoby, včetně kupónů na 10$ slevu, jež platí i na jinak zlevněné tituly a s každým dalším nákupem se přidá jeden nový. Jeho vánoční akce 12 Days of Free Games nyní nabízí bezplatně k přidání do knihovničky stylovou akční střílečku z první osoby SUPERHOT, která zaujme hrátkami s časem, jenž plyne pouze při vašem pohybu.

Tato pozitivně přijatá hra (naše recenze 7/10 / ∅ Metacritic 82/100) je jen tři roky stará a její cena se nyní pohybuje mezi jednou až dvěma stovkami. Přidat si ji do své knihovny můžete až do dnešní 17. hodiny, kdy se nahradí zase další hrou. Každý den vždy v tento čas se na Epic Games Store nabídka bezplatné hry pravidelně obměňuje.

V roce 2017 vyšel pouze pro PC ještě samostatně hratelný datadisk SUPERHOT: Mind Control Delete a také verze pro virtuální realitu SUPERHOT VR podporující VR PC platformy + PlayStation VR. Na Kickstarteru pak tentýž rok uspěla i karetní hra SUPERHOT - The Card Game pro jednoho až tři hráče, která se prodává i u nás za cenu kolem pětistovky.

 

12 Days of Free Games: SUPERHOT

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama