12 dospělých lidí hledají tvůrci Just Cause pro svou novou hru
Novinka 12 dospělých lidí hledají tvůrci Just Cause pro svou novou hru

12 dospělých lidí hledají tvůrci Just Cause pro svou novou hru

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ve věku od 18 do 25 let. Uchazeči nemají mít vousy ani piercing v obličeji. Jejich obličeje se objeví v novém titulu, který si firma sama vydá.

Reklama

Od konce roku 2015 je známo, že v Avalanche Studios pracují na dvou nových hrách, které se pochlubí otevřeným světem. Jednou z nich bude pravděpodobně nové Just Cause ve spolupráci se Square Enix. Zapomenout ale nemůžeme ani na pokračování post-apokalyptické akce Mad Max. Ta zase vznikla za doprovodu Warner Bros Interactive. Jeden z nových projektů se dostal do pokročilejší fáze vývoje.

Avalanche Studios v současné době hledají 12 dospělých lidí, které by mohli nasnímat a použít jejich obličeje ve hře. Podle tiskové zprávy půjde o open-world akci, kterou si firma sama vydá. Tím pádem můžeme škrtnout Just Cause i Mad Maxe, s největší pravděpodobností půjde o zbrusu novou značku.

Hlásit se mají zájemci ve věku od 18 do 25 let, kteří se mohou dopravit do Stockholmu, hlavního města Švédska. Účastníci by neměli mít vousy ani piercing v obličeji. Už ale nesejde na tom, jakého jsou etnického původu nebo z jaké země pocházejí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama