17 minut z tajemné vesmírné stanice v thrilleru Downward Spiral
Novinka 17 minut z tajemné vesmírné stanice v thrilleru Downward Spiral

17 minut z tajemné vesmírné stanice v thrilleru Downward Spiral

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4

Průzkum opuštěné vesmírné stanice při řešení toho, co se stalo s původní posádkou.

Reklama

Finští vývojáři ze studia 3rd Eye Studios nás zvou, abychom se blíže seznámili s jejich připravovaným sci-fi thrillerem Downward Spiral: Horus Station. V něm budeme prozkoumávat opuštěnou vesmírnou stanici při řešení toho, co se stalo s původní posádkou. Na hru si můžete udělat obrázek sami skrz sedmnáctiminutový záznam z hraní, jenž byl pořízen před pár dny na GDC 2018.

Od Downward Spiral: Horus Station nemáme čekat žádné vyprávění příběhu formou dialogů nebo filmečků. Střípky z příběhu se dozvíme prostřednictvím samotného prostředí vesmírné stanice Horus. Chybět nebude ani boj. Ten bude po hráčích vyžadovat vynalézavost, případně se kontaktu s nepřítelem budete moci vyhnout. K dispozici budete mít vybavení pro opravu stanice v podobě obyčejného šroubováku nebo obloukového svářeče. Tyto a další nástroje vám rovněž umožní vyřešit hádanky.

Downward Spiral: Horus Station má vyjít během letošního jara na PC a PlayStation 4. Titul bude podporovat virtuální realitu v podobě zařízení PlayStation VR, Oculus Touch, HTC Vive a Windows Mixed Reality. Zahrát si budete moci i s kamarádem v kooperaci nebo se vrhnout do PvP a PvE multiplayerových módů jako je Deathmatch, Horde a Survivor výzvy. Pokud si potom budete chtít vychutnat průzkum stanice a nulovou gravitaci, tak půjdou vypnout souboje, abyste se ničeho nemuseli obávat.

Na Steamu je dostupný prolog za 1,99 euro, je ale určen pouze pro virtuální realitu. Bez Oculus Touch nebo HTC Vive si podle všeho prolog nezahrajete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama