Sci-fi thriller láká na tajemnou vesmírnou stanici a nulovou gravitaci
Novinka Sci-fi thriller láká na tajemnou vesmírnou stanici a nulovou gravitaci

Sci-fi thriller láká na tajemnou vesmírnou stanici a nulovou gravitaci

Michal Burian

Michal Burian

3

Na PC a PlayStation 4 vyjde Downward Spiral: Horus Station. Podporovat bude virtuální realitu.

Reklama

Ve sci-fi thrilleru Downward Spiral: Horus Station na vás čeká průzkum opuštěné vesmírné stanice a vyřešení toho, co se stalo s původní posádkou. Příběh ale nebude vyprávěn formou dialogů nebo filmečků. Nic z toho v této hře nečekejte. Místo toho se střípky z příběhu budete dozvídat prostřednictvím samotného prostředí vesmírné stanice Horus.

Vyšetřování a hledání stop po zmizelé posádce má mít důvtip. Při boji potom budete muset být vynalézaví, případně se kontaktu s nepřítelem vyhnout. K tomu využijete vybavení pro opravu stanice v podobě obyčejného šroubováku nebo obloukového svářeče. Tyto a další nástroje vám rovněž umožní vyřešit hádanky.

Ve vesmírné stanici zažijeme pohyb v nulové gravitaci. Autoři připravili inovativní systém nulové gravitace, aby předměty a lidé neplavali, nýbrž bude od vás vyžadováno vyhýbat se předmětům, odrážet se a využívat všelijaké nástroje. Inspiraci si tým z 3rd Eye Studios bere z filmů 2001: Vesmírná odysea, Městečko Twin Peaks a Až na krev.

Downward Spiral: Horus Station je v plánu na jaro letošního roku pro PC a PlayStation 4. Titul bude podporovat virtuální realitu v podobě zařízení PlayStation VR, Oculus Touch, HTC Vive a Windows Mixed Reality. Zahrát si budete moci i s kamarádem v kooperaci nebo se vrhnout do PvP a PvE multiplayerových módů jako je Deathmatch, Horde a Survivor výzvy. Pokud si potom budete chtít vychutnat průzkum stanice a nulovou gravitaci, tak půjdou vypnout souboje, abyste se ničeho nemuseli obávat.

Pokud vás hra zaujala a nechce se vám čekat na vydání, tak na Steamu si je možné zahrát prolog, stojí 1,99 euro. Je ale určen pouze pro virtuální realitu. Bez Oculus Touch nebo HTC Vive si podle všeho prolog nezahrajete.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama