Novinka 18 minut z hraní GhostWire: Tokyo

18 minut z hraní GhostWire: Tokyo

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Detailní pohled na soubojový systém a otevřený svět.

Reklama

Nová hra od tvůrců The Evil Within se pomalu blíží. Ani pár týdnů před vydáním jsme však nemohli říct, že bychom z GhostWire: Tokyo viděli tolik, kolik bychom možná chtěli. Nedávno jsme se sice dočkali speciální akce, která nám představila gameplay, ale pořád jsme viděli pouze sestříhané záběry. A to se změnilo až včera, kdy nám magazín IGN konečně přinesl pořádný, nesestříhaný úsek z hraní, dokonce hned 18 minut.

Asi zde nemá smysl jeho obsah příliš popisovat a určitě uděláte nejlépe, pokud si ho pustíte sami. Můžeme v něm vidět především soubojový systém, jenž působí velmi originální, a z části také svět. Jak už víme z dřívějška, půjde o open world a nikoli lineární hru. Titul ale rozhodně vypadá zajímavě a mnozí hráči v komentářích píšou, že je z této ukázky zaujal mnohem víc než ze všech těch předchozích. A co na novou hru od Tango Gameworks říkáte vy?

GhostWire: Tokyo vychází 25. března na PC a PlayStation 5, kde bude exkluzivní po dobu jednoho roku. Titul si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama