25 minut gameplay záběrů z Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex Novinka 25 minut gameplay záběrů z Deus Ex: Mankind Divided

25 minut gameplay záběrů z Deus Ex: Mankind Divided

Jan Kalný

Jan Kalný

47

Uvidíme stealth, uvidíme akci, uvidíme futuristickou Prahu a okolí, nové augmentace a další věci. Rozhodně toho není málo.

Reklama

Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided nás, smrtelníky, nechali čekat dlouho, než nám poskytli první pohled na hru. Krátký gameplay jsme mohli vidět na PC Gaming Show a následně se pak na internet dostalo celých sedm minut ze hry. Šlo pouze o malou část daleko většího celku, který byl k vidění ve VIP sekci na E3. A teď už ho můžeme vidět i my.

V lehce přes 25 minut dlouhých záběrech uvidíme opravdu hodně věcí. Čekají na nás například in-game cutscény, které jsou opět skvěle zpracované. Mimo to uvidíme nové augmentace jako třeba Tesla Gun Arm, díky které můžeme na dálku omráčit až čtyři nepřátele; vystřelovací Nanoblade nebo například dálkové hackování (a i to klasické, které dostalo mírný facelift).

Mimo to byla na první pohled značně vylepšená celá hratelnost při hraní akčním stylem. Po ruce už máte spoustu zbraní a augmentací, které vám pomůžou v tom, abyste hru hráli skutečně tak, jak chcete. Ať už jde například o výbušné nano čepele, štít, který vás transformuje do jakéhosi nízkopolygonového modelu (stejně jako ostatní augmentace, i tato byla vidět v CGI traileru); nebo dokonce různé typy nábojů do zbraní.

Návratu se samozřejmě dočkaly i konverzace, ve kterých se snažíte druhou osobu o něčem přesvědčit. A nyní vypadají ještě lépe.

Samozřejmě to není všechno, čím gameplay překvapí. Uvidíme nový vizuální kabátek hry a stylizaci, která značně opustila od zlaté barvy; uslyšíme český dabing (ano, dabing a ano, český), uvidíme nové herní prvky… Zkrátka jde o důstojné pokračování ve všech směrech a tak to má být.

Za zmínku také stojí pozměněný způsob, jakým funguje vaše energie. Už to není rozdělené na baterky, kdy pokaždé musíte buďto čekat, než se to nabije, nebo sníst tyčinku, abyste mohli někoho fláknout, ne; nyní je to jeden velký pruh, který se prostě vybíjí. Což je rozhodně krok kupředu.

Deus Ex: Mankind Divided se k nám dostane už příští rok na PC, PS4 a Xbox One. Na závěr ještě upozorňujeme, že gameplay obsahuje spoiler od 18:25 do 22:20, takže bacha.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama