343 Industries ukončuje aktivitu služeb u některých svých starších titulů
Halo Novinka 343 Industries ukončuje aktivitu služeb u některých svých starších titulů

343 Industries ukončuje aktivitu služeb u některých svých starších titulů

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Xbox Xbox 360

Online služby Halo her pro Xbox 360 nebude možné brzy využívat.

Reklama

Vývojářská společnost 343 Industries zveřejnila v novém příspěvku na svém blogu informace, které se týkají ukončení, či omezení online služeb pro starší tituly Halo u Xbox 360. Deaktivace těchto služeb bude postupná a je rozdělená do více fází. Poslední fáze by měla přijít v prosinci příštího roku.

"Každý cyklus strávený údržbou a podporou starších služeb Xbox 360 je čas a energie, které se nevynakládají na budoucnost Halo. Za tímto účelem - dnes oznamujeme náš záměr ukončit naše starší služby u Halo pro Xbox 360, abychom se plně soustředili na budoucnost franšízy," uvádí studio v příspěvku.

Ukončení online služeb se týká následujících titulů Halo pro Xbox 360:

  • Halo: Reach
  • Halo 4
  • Halo 3
  • Halo 3: ODST
  • Halo: Combat Evolved Anniversary
  • Spartan Assault
  • Halo Wars

První fáze proběhla už na podzim minulého roku, kdy proběhl jednorázový přesun více než šesti milionů kusů dat z Halo pro Xbox 360 do Halo: The Master Chief Collection. V současnosti probíhá druhá fáze. Ta ukončuje digitální prodej her Halo u Xbox 360, ačkoliv DLC lze stále získat. Třetí fáze je naplánovaná na rok 2021 a má za úkol pokračovat v zasílání zpráv hráčům Halo s informacemi o ukončování služeb. Poslední fáze potom online služby ukončí.

"Tady ve společnosti 343 Industries jsou naše týmy zcela zaměřeny na budoucnost Halo. Od významných aktualizací a vylepšení The Master Chief Collection a přechodu na PC až po budoucnost značky s Halo Infinite - pracujeme na poskytování skvělých zážitků pro nadcházející roky. Budoucnost vypadá pro fanoušky Halo velmi zářivě a jsme neuvěřitelně nadšení z příležitostí, které před námi stojí," uvádí společnost.

Pro majitele těchto titulů to ovšem neznamená, že by si je už nemohli zahrát. Jak sami vývojáři tvrdí, hráči budou moct i nadále tyto tituly hrát, avšak online služby a některé zážitky, především matchmaking, nebude možné využít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama