400 Days ovlivní druhou sezónu Walking Dead
The Walking Dead Novinka 400 Days ovlivní druhou sezónu Walking Dead

400 Days ovlivní druhou sezónu Walking Dead

Michal Burian

Michal Burian

5

Čeká na vás pět speciálních příběhů s pěticí nových postav. DLC bude stát necelých pět dolarů a vyjde pro všechny verze Walking Dead.

Reklama

Studio Telltale Games nedávno prostřednictvím teaser trailerů lákalo na oznámení týkající se epizodické adventury Walking Dead. Nakonec z toho vylezlo, že chystají nový příběh pro Walking Dead, konkrétně dodatečný obsah 400 Days. Ten se pochlubí speciálním příběhem a prostředím, přičemž se zaměří na prvních 400 dní po vypuknutí chaosu s pěti novými postavami. Každá postava bude mít svůj příběh. Těšit se můžete na Vincenta, Bonnie, Rusella, Wyatta a Shel.

Jednotlivé příběhy pětice postav bude možné hrát v libovolném pořadí a navíc vaše rozhodnutí ve 400 Days ovlivní připravovanou druhou sezónu Walking Dead, která je plánovaná na podzim letošního roku. Pochopitelně vývojáři všem radí, že si prvně mají zahrát první sezónu a až potom se pustit do těchto speciálních příběhů. I z toho důvodu, že uložené pozice z Walking Dead mají vliv na příběhovou část 400 Days.

Podle nejnovějších zpráv od IGN bude ve hře spousta zombíků, velké množství slizu, puzzle, sekvence se střelbou, dialogové volby a jedno těžké rozhodnutí pro Vincenta. Ostatně s ním i s dalšími to prý jde od desíti k pěti, což je pochopitelné, když musejí bojovat o svůj život.

Prozatím není jasné, zda se ve 400 Days objeví i postavy z první epizody. Počítat můžete s tím, že druhá sezóna by měla pokračovat v příběhu tohoto DLC.

A teď to hlavní, 400 Days vyjde v červenci letošního roku za necelých 5 dolarů pro PC, PS3, Xbox 360, Mac a iOS. DLC bude rovněž součástí Vita verze Walking Dead.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama