77 her připravují v THQ Nordic
Novinka 77 her připravují v THQ Nordic

77 her připravují v THQ Nordic

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dramatický nárůst příjmů za rok 2018.

Reklama

Kdybych vám to nenapsal v nadpisu, tak to s největší pravděpodobností neuhádnete. Společnost THQ Nordic, která dnes přes svou dceřinou firmu Koch Media koupila české studio Warhorse a práva na Kingdom Come, má ve vývoji 77 her. Z nich 48 nebylo vůbec ohlášeno. Podle generálního ředitele THQ Nordic je čeká nejvíce vzrušující rok. Z těch 48 neohlášených má několik vyjít v letošním roce.

THQ Nordic se zároveň chlubí dramatickým nárůstem příjmů za rok 2018. Ten ve srovnání s rokem předchozích v čistých tržbách tvoří 713 procent - celkem 447,6 milionu dolarů oproti 55,1 milionu dolarů. Z velké části za to může odkud Koch Media a Deep Silver, plus THQ Nordic vydali Darksiders 3. A jen tak mimochodem, tahle hra se zaplatila, vývoj byl pokryt, stejně tak investice do marketingu, tak můžeme v budoucnu očekávat další díl.

THQ Nordic nehodlají na své strategii nic neměnit, nadále chtějí nakupovat a vyvíjet hry i v letošním roce, důkazem je akvizice českých tvůrců RPG titulu Kingdom Come: Deliverance.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama