A World of Keflings a Iron Brigade pro Gold účty na Xbox Live
Trenched Novinka A World of Keflings a Iron Brigade pro Gold účty na Xbox Live

A World of Keflings a Iron Brigade pro Gold účty na Xbox Live

Michal Burian

Michal Burian

První jmenovaný titul můžete stahovat od dnešního dne, druhý od 16. listopadu.

Reklama

Microsoft pro Xbox Live Gold účty připravil dvě hry zdarma. Od dnešního dne si můžete do své konzole Xbox 360 z Xbox Live stáhnout arkádový titul A World of Keflings, kde se vydáte na dobrodružnou cestu do království a budete objevovat exotické světy. Cestou budete pomáhat malým keflingům vytvářet a upravovat celá města plná fontán, obchodů a hradů. Plňte úkoly, skládejte hudbu, postavte robota, zachraňte princeznu, spřátelte se s drakem nebo pomozte strašidelné čarodějnici být ještě děsivější.

Od 16. listopadu pak bude volně ke stažení strategie Iron Brigade (v EU jako Trenched) od Double Fine. Ve hře se budete snažit chránit lidstvo před hrozbou zla. Iron Brigade umožňuje použít kombinaci mobilních a stacionárních obraných prvků a otočit tak scénář války ve svůj prospěch. Napochodujte vstříc nepříteli po boku se spojenci z celého světa v kooperativním hraní přes Xbox Live.

Stejně jako ostatní tituly programu Games with Gold i tato dvojice her vám zůstává napořád a můžete se k nim vrátit i po skončení nabídky. Stáhněte si je přímo přes konzoli Xbox 360 nebo Xbox Store a hra se automaticky začne stahovat do konzole hned po Vašem přihlášení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama