Achievementy odhalují maličkosti o náplni datadisku Srdce z kamene pro Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Achievementy odhalují maličkosti o náplni datadisku Srdce z kamene pro Zaklínače 3

Achievementy odhalují maličkosti o náplni datadisku Srdce z kamene pro Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

Čeká nás například likvidace padlých rytířů Řádu planoucí růže nebo hledání jistého ofierského vybavení.

Reklama

Datadisk Srdce z kamene pro Zaklínače 3 sice vychází až za měsíc, ale už teď se na Steamu a GoG Galaxy objevily jeho achievementy. Je jich celkem 13 a ačkoliv je většina tajná, z některých lze vyčíst několik podrobností o tom, jaké aktivity nás v datadisku vlastně čekají.

Zajímavě zní achievement Divoká růže bez trnů, který vyžaduje likvidaci všech padlých rytířů Řádu planoucí růže. Dá se očekávat, že by mohlo jít o novou open-world aktivitu podobnou čištění táborů zbojníků.

Srdce z kamene zjevně nabídnou něco nejen těm, kterým Řád planoucí růže stále leží v žaludku, ale i i těm, kteří mají potřebu pátrat po dalších zbrojích a novém vybavení. Achievement Vlk v rouše ofierském totiž dokazuje, že nás čeká možnost získat zbroj, meče a vybavení pro koně s motivy jakýchsi Ofierů.

Zatím není jasné, jestli jsou Ofieri frakcí nebo entikem, s ohledem na nedávné vyjádření lokalizačního manažera Comgadu Filipa Ženíška je ale pravděpodobnější to druhé.

Vypadá to, že v roli Geralta budeme moci vyzkoušet i nové schopnosti. Splnění jednoho achievementu totiž vyžaduje zabití tří protivníků jejich vlastními šípy, pravděpodobně za pomoci jejich odražení, a další achievement splníte, jakmile bude Geralt pod vlivem sedmi lektvarů či odvarů najednou. Pokud je mi známo, v původní hře něco takového s ohledem na toxicitu není možné.

Samozřejmostí je i gwint a tentokrát po vás hra zjevně bude chtít vysoká čísla. Podmínkou posledního běžně viditelného achievementu je totiž vítězství v jednom kole gwintu se silou armády alespoň 187.

Vyzobávání informací z achievementů možná působí jako paběrkování, ale faktem zůstává, že nám tahle pětice prozrazuje několik poměrně zajímavých drobností. Vypadá to, že v Srdcích z kamene opravdu nebude o zábavu a aktivity nouze. Navíc stále nevíme, co se skrývá pod těmi zbylými osmi achievementy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama