Act of Aggression po měsíci v češtině
Act of Aggression Novinka Act of Aggression po měsíci v češtině

Act of Aggression po měsíci v češtině

Michal Burian

Michal Burian

Pro stávající i budoucí majitele real-time strategie <strong>+ ukázka lokalizace</strong>.

Reklama

Společnost Comgad oficiálně dokončila překlad real-time strategie Act of Aggression a zveřejnila ho na Steamu pro stávající i budoucí majitele hry. Titul vyšel 2. září a u nás v recenzi si vysloužil 8/10 za vyváženost frakcí, vydařený příběh, odkaz starších titulů, přístupnost, pestrost jednotek nebo vydařený soundtrack.

Lokalizační manažer Comgadu, Filip Ženíšek, k tomu řekl: „Jsme rádi, že můžeme konečně zveřejnit českou lokalizaci ke skvělé strategii ze staré školy Act of Aggression, která dokázala během jednoho měsíce od svého vydání u hráčů i recenzentů zabodovat. Dodatečný čas, který vývojářům zabrala implementace českých textů, jsme využili ke sladění rozmanité herní terminologie a k zvýšení kvality překladu. V budoucnu nás čeká ještě pár drobných aktualizací. Děkujeme všem svým zákazníkům za trpělivost a doufáme, že si hráči hru v rodném jazyce užijí ještě více.“

Lokalizace se automaticky zpřístupní přes Steam pro všechny, kteří si koupili či koupí hru v krabicové verzi od Comgadu. Stačí jen v knihovně kliknout pravým tlačítkem na název hry, zvolit Vlastnosti, otevřít záložku Jazyk a z nabídky vybrat češtinu.

Act of Aggression koupíte v našem obchodě GameExpres za 999 Kč/35,99€. Můžete si nechat zaslat elektronický klíč přes SMS nebo e-mail, abyste ušetřili za poštovné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama