Activision formálně oznámil závody Blood Drive
Novinka Activision formálně oznámil závody Blood Drive

Activision formálně oznámil závody Blood Drive

Michal Burian

Michal Burian

4

Vydavatelství Activision formálně oznámilo brutální krvelačné arkádové závody Blood Drive + detaily, platformy, datum vydání a první obrázky.

Reklama

Na začátku září jsme vás informovali o arkádových závodech Blood Drive, o nichž jsme se dozvěděli prostřednictvím britské hodnoticí společnosti BBFC a amerického obchodu Amazon.com. Nikoho tedy nepřekvapí, že Activision formálně Blood Drive oznámil a přidal několik cenných detailů.

Blood Drive nabídne post-apokalyptický svět arén, které nabízí televizní show pro diváky po celém světě. Hráči usednou do smrtících obrněných a ozbrojených automobilů a rozdají si to nejen mezi sebou, ale velkou roli sehrají také zombíci.

Ve hře na vás čekají nejrůznější závodní módy, vybrat si budete moci odlišné postavy, po aréně budou pobíhat civilisté (policisté, striptérky apod.) se speciálními vlastnosti a opomenout nemůžeme ani šest závodních prostředí a multiplayer pro čtyři hráče.

Blood Drive vyjde podle všeho 2. listopadu aktuálního kalendářního roku v Severní Americe a 19. téhož měsíce v Evropě, a to ve verzích pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360.

Více informací se o Blood Drive dozvíte v předešlé novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama