Adventura Broken Age vyjde v krabicové verzi
Novinka Adventura Broken Age vyjde v krabicové verzi

Adventura Broken Age vyjde v krabicové verzi

Michal Burian

Michal Burian

Stane se tak na jaře zároveň s uvedením druhého aktu.

Reklama

Zajímavá point-and-click adventura Broken Age, která na Kickstarteru dohromady vybrala přes 3,3 milionů dolarů, se v průběhu letošního jara dočká vydání v krabicové podobě ve verzích pro PC, Mac a Linux. Stane se tak zároveň s uvedením vyhlíženého druhého aktu.

O krabicové verze se postará společnost Nordic Games, s kterou mají v Double Fine dobré zkušenosti po Costume Quest, Psychonauts a Stacking z roku 2014. V balení hráči naleznou nejen oba akty, ale také bonus. Všechny postavy se dočkaly nového německého dabingu.

Broken Age pro PS4 a PS Vita vyjde v kompilaci obsahující oba akty, bylo oznámeno loni v prosinci na PlayStation Experience.

Připomeňme, že první akt Broken Age dorazil na PC, Mac a Linux v lednu 2014. Druhý akt bude zveřejněn formou bezplatné aktualizace pro všechny, kteří si koupili první část.

Broken Age vypráví příběh mladého chlapce a dívky. Dívka byla svou vesnicí vybraná k obětování, které by mělo zastavit hrozné monstrum. Dívka se ale rozhodne bojovat. Mezitím chlapec žije osamělý život na lodi v péči mateřského počítače.

Po vydání druhého aktu hru zrecenzujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama