Novinka Adventura Bye Sweet Carole v první gameplay ukázce

Adventura Bye Sweet Carole v první gameplay ukázce

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pohádkový horor od tvůrce Remothered.

Reklama

Už je to pár měsíců, co byla oznámena hororová adventura Bye Sweet Carole. Stojí za ní studio Little Sewing Machine, které vede Chris Darril, tvůrce survival hororové série Remothered, jež čítá dva díly a původně plánovaný třetí zřejmě bohužel nikdy nebude dokončen.

Bye Sweet Carole nabízí unikátní kombinaci děsu a hrůzy s pohádkovou stylizací podobnou starším filmům od společnosti Disney. V nové, přibližně sedmiminutové ukázce se můžete podívat, jak se titul hraje.

Vžijeme se v něm do role Lany Benton, jež se dostane do tajemného magického světa Corolla. Kromě přítulných zvířátek zde však narazí na nezvané hosty, kteří rozhodně nemají dobré úmysly. Velkou část hratelnosti tak bude tvořit útěk a schovávání se před hlavním záporákem jménem Mr. Kyn, jenž je známý také jako "Starý klobouk".

Vývojáři každopádně upozorňují na to, že gameplay ukázka pochází z pre-alpha verze a chybí v ní dabing (ten má být v plné verzi anglický i italský) či finální assety.

Hra má vyjít v příštím roce, přičemž míří na PC a všechny konzole. Mezitím si ji můžete přidat do seznamu přání na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama