Bye Sweet Carole je hororová adventura od tvůrce Remothered
Novinka Bye Sweet Carole je hororová adventura od tvůrce Remothered

Bye Sweet Carole je hororová adventura od tvůrce Remothered

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vyjde příští rok a sází na grafiku ve stylu animovaných filmů.

Reklama

Přestože hororová série Clock Tower možná není tak známá jako Resident Evil či Silent Hill, rozhodně za sebou zanechala velkou stopu, na kterou navázala hned celá řada her. Jednou z nich byl titul Remothered, jehož zrod byl velice komplikovaný. Mladý italský vývojář Chris Darril ho v roce 2007 oznámil jakožto duchovního nástupce Clock Tower. Vývoj ale trval postupně dlouho a hra neustále měnila podobu. Po třech 2D verzích se projekt změnil kompletně a stala se z něj mnohem ambicióznější hra Remothered: Tormented Fathers, která nakonec vyšla v roce 2017 a získala poměrně pozitivní ohlasy. O tři roky později vydané pokračování s podtitulem Broken Porcelain už se však tolik nepovedlo a trpělo především na špatný technický stav. Přestože tak byl v plánu i třetí díl, zřejmě se ho nikdy nedočkáme.

Chris Darril se po dvojce přesunul na jiný projekt a právě ten byl nyní oznámen, informoval o tom například magazín Gematsu. Hra nese název Bye Sweet Carole a má jít o hororovou adventuru, která je inspirována staršími animovanými filmy, jejichž estetiku využívá. Ve hře se ujmeme role Lany Benton, která vyšetřuje záhadné zmizení Carole Simmons. Nad rámec tohoto velmi krátkého popisu jsou zatím venku pouze tři obrázky, které si můžete prohlédnout výše. Na hře pracuje Darrilem založené studio Little Sewing Machine a o vydání se postará společnost Just For Games.

Bye Sweet Carole vyjde v příštím roce. Míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama