Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume 1 startuje v září
Novinka Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume 1 startuje v září

Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume 1 startuje v září

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

V chystané trilogii se vydáte na cestu pomsty za své nejbližší.

Reklama

Vydavatel hry Afro Samurai 2, společnost Versus Evil, oznámila přes PlayStation Blog, že se první díl této trilogie s názvem Revenge of Kuma Volume 1 objeví na PlayStationu 4 a na PC platformě už 22. září.

Hra bude krátce poté k dispozici také ve verzi pro Xbox One, ale konkrétní datum má být oznámeno někdy později. PlayStation 4 verze vyjde také ve speciálním levnějším Trilogy balíčku, obsahující všechny tři díly. Cena bude oproti obvyklé o 20% nižší (pro členy služby PlayStation Plus až o 30%), ale datum vydání Volume 2 a Volume 3 se dovíme později. Každá část nabídne originální příběhovou kapitolu, postavy, bojové styly a bude obsahovat jedinečný soundtrack.

Third-person akční pokračování původní hry z roku 2009, která vyšla na konzole PlayStation 3 a Xbox 360, bude přímo navazovat na její příběh. Budeme tak sledovat cestu Kumy, kyberneticky vylepšeného stroje na zabíjení s hlavou medvěda, který byl již od dětství nejbližším přítelem Afro Samuraie. Tehdy se ještě jmenoval Jino. Poté, co Kumu Afro porazil, je přiveden zpět k vědomí, ale musí zpět získat svou sílu, lidskost a zdravý rozum. Až pak se může vydat pomstít smrt těch, které miloval, včetně své adoptivní mladší sestry Otsuru, která byla zavražděna při masakru ve Škole mečů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama