Afro Samurai 2 se už neprodává. Majitelé hry dostanou své peníze zpět
Novinka Afro Samurai 2 se už neprodává. Majitelé hry dostanou své peníze zpět

Afro Samurai 2 se už neprodává. Majitelé hry dostanou své peníze zpět

Michal Burian

Michal Burian

8

Vydavatel se rozhodl k nesnadnému kroku, přestal prodávat Afro Samurai 2 a vrací majitelům hry peníze. Zároveň zrušil vývoj dalších částí.

Reklama

Akční hru Afro Samurai 2: Revenge of the Kuma už nekoupíte v internetových obchod PlayStation Store, Xbox Marketplace a Steam. Společnost Versus Evil se rozhodla k nesnadnému kroku, přestala Afro Samurai 2 prodávat a vrací majitelům hry peníze. Zároveň zrušila vývoj dalších částí hry: Volume 2 a Volume 3.

První část Afro Samurai 2 vyšla v září letošního roku na PlayStation 4 a PC, Xbox One verze následovala v říjnu. Titul ale dostával velmi špatná hodnocení, od zahraničních magazínů má v průměru 21 procent, což jde ruku v ruce se zápornými recenzemi hráčů na Steamu. 25 záporných názorů a pouze jeden kladný.

Versus Evil v prohlášení přiznali, že udělali chybu. Hra podle jejich slov netrpí technickými problémy. Ty by bylo možné opravit. Afro Samurai 2 zkrátka hráče nebaví a nedokáže je zabavit, což je mnohem větší problém.

Vydavatel na vrácení peněz dost tlačil. Dokonce přesvědčil i Sony, která se k tomuto kroku ještě neuchýlila. Pokud vlastníte Afro Samurai 2, tak byste brzy měli dostat své peníze zpět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama