Novinka Age of Empires III: Definitive Edition v květnu rozšíří další expanze

Age of Empires III: Definitive Edition v květnu rozšíří další expanze

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC

Přinese dvě nové civilizace i režimy.

Reklama

Nikoliv pouze Age of Empires II: Definitive Edition je poctivě rozšiřováno, aby se fanoušci mohli stále těšit z různých novinek, ale to samé platí i o Age of Empires III: Definitive Edition.

V jeho rámci se tak aktuálně můžete těšit na rozšíření Knights of the Mediterranean, které podle nejnovějších oficiálních informací dorazí 26. května.

V jeho rámci se lze těšit na dvojici nových civilizací - Italy a Malťany. Obě přinesou své exkluzivní mechaniky, kdy třeba Italové budou moci postavit Baziliku, v níž trénují své speciální papežské jednotky, zatímco Malťané nabídnou hrátky se střelným prachem a umožní stavět nemocnici.

Společně s těmito novými osadníky nicméně dostanete i osm historických map, které však budou náhodně generovány, abyste se k nim mohli stále vracet. Také se ale lze těšit na dva dodatečné režimy: Diplomacy a Tycoon. První vám umožní během vašeho hraní multiplayerových zápasů změnit stranu, za kterou kopete, což zní ve skutečnosti zajímavě. Druhý, jak už jeho název ostatně napovídá, vám posléze přinese poněkud poklidnější hraní, kdy se půjde zaměřit především na výstavbu vaší civilizace, zatímco souboje budou odtlačeny na druhou kolej.

V náhledu naleznete doprovodnou ukázku.

Podrobné informace o nových civilizacích naleznete v tomto oficiální článku.

Předobjednávku rozšíření Knights of the Mediterranean můžete provést na Steamu i Microsoft Store s tím, že cena se pohybuje kolem 250 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama