Novinka Vyšla Age of Empires III: Definitive Edition

Vyšla Age of Empires III: Definitive Edition

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Windows PC

Vylepšená vizuální stránka, dva nové režimy a dvě civilizace.

Reklama

15. října se mohli radovat všichni fanoušci klasických real-time strategií, jelikož vyšla definitivní edice Age of Empires III, což třeba pro mě osobně byl díl, který mám dost možná nejraději.

Tato verze nabízí vylepšenou vizuální stránku, kdy si ji v plném rozsahu užijí majitelé 4K monitorů, remasterovaný soundtrack, dva nové herní režimy (Historical Battles (historické bitvy) a The Art of War Challenge mise), všechny vydané expanze a civilizace, a k tomu ještě navíc dvě civilizace nové v podobě Švédů a Inků.

Každopádně názory na kvalitu hry se zřejmě opět různí, jelikož kritici s ní jsou relativně spokojeni, o čemž jste se mohli dočíst v našem článku, avšak hráči jsou poměrně rozděleni, jelikož na Steamu jich v době psaní článku 49 % dává palec nahoru, zatímco zbylých 51 % dolů s tím, že připomínky jsou především na umělou inteligenci či neideální běh.

Každopádně pokud si titul chcete zakoupit a vyzkoušet, můžete to udělat v obchodech Steam a MS Store za 19,99 euro (549 Kč). Majitelé Xbox Game Passu mají přístup ke hře zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama