Age of Mythology: Extended Edition s tunou nových funkcí
Age of Mythology Novinka Age of Mythology: Extended Edition s tunou nových funkcí

Age of Mythology: Extended Edition s tunou nových funkcí

Michal Burian

Michal Burian

34

Bude podporovat Steam Workshop, stejně tak Windows 7 a Windows 8 nebo HD monitory. <strong>Aktualizováno o HW nároky</strong>.

Reklama

Společnost Microsoft oznámila, že v květnu na Steamu vyjde Extended edice strategie Age of Mythology, která obsáhne původní hru, stejně tak Age of Titans expanzi a Golden Gift kampaň. Chybět nebude ani tuna nových funkcí a kompatibilita se Steam Workshopem, Windows 7 a Windows 8, HD monitorů, integrace Twitche a v neposlední řadě i zlepšený renderovací engine.

Vylepšené budou vizuální efekty, včetně vody, osvětlení či anti-aliasingu. Podpora Steamu umožní využít achievementy, trading cards, cloud saves a taktéž Steam Workshop pro módy. Twitch vám zase dovolí streamovat vaše hraní.

V Early Access bude Age of Mythology: Extended Edition dostupné už tento měsíc.

HW nároky

Minimální HW

OS: Windows Vista, 7, 8.1+Procesor: 1.6 GhzOperační paměť: 1 GB RAMGrafika: Direct X 10+ Capable GPUDirectX: Version 10Místo na disku: 3 GBZvuková karta: kompatibilní zvuková karta s Direct XDalší poznámky: grafika alespoň HD 3000, X1950, 8600GT

Doporučené HW

OS: Windows 7, 8.1+Procesor: 2.6 GhzOperační paměť: 4 GB RAMGrafika: Direct X 11+DirectX: Version 11Místo na disku: 5 GBDalší poznámky: GeForce 9800GTX, Radeon 4850+

Popis hry

Původní Age of Mythology bylo vyrobeno roku 2002 v Ensemble Studios a zavedlo hráče do kampaně smyšleného hrdiny Arkanta, který se vydal z rodné Atlantidy, aby vyhledal ukradený Poseidónův trojzubec. Nicméně časem Atlantiďané ztratí přízeň Poseidóna a ten se rozhodne pomoci zápornému hrdinovi, Kyklópovi Gargarensiovi, osvobodit dávného Titána Krona z Tartaru. Cestou Arkantos získá přízeň Dia a nakonec Kronovi nedovolí uniknout.

V random map módu jste mohli hrát za jednodo z devíti bohů:

  • Řekové: Zeus, Hádés a Poseidon
  • Egypťané: Isis, Ra a Set
  • Seveřané: Thór, Ódin a Loki
  • Atlanťané: Oranos, Gaia a Kronos

Zdroj popisku: Wikipedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama