Agent od Rockstaru by měl být stále ve vývoji
Agent Novinka Agent od Rockstaru by měl být stále ve vývoji

Agent od Rockstaru by měl být stále ve vývoji

Michal Burian

Michal Burian

11

Odehrávat se má za Studené války a vyjít měl exkluzivně na PlayStation 3. Dočkáme se ho na PS4?

Reklama

Pokud právě vzpomínáte co je vlastně Agent zač, tak se vám po pravdě ani moc nedivím. Hra od Rockstaru, který má na svědomí sérii Grand Theft Auto nebo Max Payne, byla totiž oznámena již v červnu 2010 a od té doby jsme toho o ní moc neslyšeli. Nepočítáme-li ujištění, že je stále ve vývoji, několik spekulací nebo první obrázky.

Brzy by se ale ledy mohly prolomit a Rockstar by o titulu, jenž byl podle všeho oznámen moc brzy, mohl znovu promluvit a tentokrát nabídnout více detailů. Hra je totiž podle Jonaha Younga stále ve vývoji. Alespoň ji tedy uvádí ve svém životopise na LinkedInu, kde píše, že jako "research video editor" v Rockstaru v New York pracuje na Agentovi a GTA V. Podílel se také na vývoji Red Dead Redemption, Max Payne 3, GTA IV a Midnight Club: Los Angeles.

Podle jeho profilu to dokonce vypadá, že Rockstar toho chystá mnohem víc, podílí se totiž i na dalších projektech, mezi nimiž uvádí právě Agenta a GTA 5. To jsou ostatně jediné dvě hry, o kterých oficiálně od Rockstaru víme.

I nadále tak zůstává otázkou, jak to nakonec s Agentem bude. Možná se něco nového dozvíme již v červnu na E3, kde se má Sony zaměřit na PlayStation 4. Ostatně, je velkou otázkou, zda vůbec Agent vyjde exkluzivně na PS3, když za několik měsíců tu budeme mít next-gen PS4.

Připomeňme, že Agent má být zasazen do Studené války roku 1970 a má se jednat o špionážní akci.

Původně byl přitom Agent ve vývoji v Rockstar San Diego, a to v roce 2003 pro PS2 a původní Xbox. Nakonec byl vývoj zrušen a posléze přesunut do Rockstaru v New Yorku, kde na něm má spolupracovat několik členů ze San Diega. Podle dřívějších informací se má nějaká část odehrávat v Káhiře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama