AI není dokonalá, říkají tvůrci Deus Ex
Deus Ex Novinka AI není dokonalá, říkají tvůrci Deus Ex

AI není dokonalá, říkají tvůrci Deus Ex

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Vedoucí projektu Jean-Francois Dugas přiznává, že není umělá inteligence nejnovějšího dílu Deus Ex – Human Revolution – zcela dokonalá.

Reklama

V rozhovoru pro časopis Play Dugas vysvětluje, že má AI své chybky, ale většina hráčů si jich nevšimne a bude s výsledným zážitkem spokojena. Nejdůležitější je totiž přirozená reakce na konání hráče v jakékoliv situaci, a to Deus Ex splňuje.

„Lhal bych, kdyby řekl, že jsme s AI titulu plně spokojeni. Ale myslím, že je normální, když každý vývojář očekává trochu něco jiného,“ řekl Dugas. „Když se tedy podíváte na typ hry, kterou jsme vytvořili, kde stealth a souboje musí vypadat co nejvíce přirozeně, myslím, že budete spokojeni s tím, co se nám povedlo. Není to perfektní, ale vytváří to zajímavější herní situace.“

A abyste si nemysleli, že si v Deus Ex nezasmějete, podívejte se na následující situaci, na kterou narazíte v jedné z kanceláří. Vypadá to, že Square Enix věří, že i v roce 2027 bude série Final Fantasy na vrcholu. Tomu se říká odvaha.

Deus Ex: Human Revolution vychází v Evropě 26.srpna letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360. Ve stejný den můžete očekávat i naši recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama