Akce BlizzConline pro příští rok zrušena
Novinka Akce BlizzConline pro příští rok zrušena

Akce BlizzConline pro příští rok zrušena

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zároveň se chystá proměna BlizzConu.

Reklama

Kvůli různým opatřením se minulý ročník BlizzConu uskutečnil v online podobě a jmenoval se BlizzConline. A jelikož situace stále není ideální, tak v květnu Blizzard oznámil, že BlizzConline se začátkem příštího roku opět vrátí, kdy ale tentokrát bude zkombinován s menším osobním setkáním.

Avšak to již neplatí, jelikož společnost na oficiálních stránkách oznámila, že se akce v příštím roce neuskuteční.

Oficiálním důvodem pro toto zrušení je fakt, že chce firma svou veškerou energii zaměřit na podporu týmů a pokrok ve vývoji jejich her, kdy mezi připravovanými tituly je třeba Overwatch 2 či Diablo IV.

Zároveň si Blizzard chce vzít čas a zamyslet se nad tím, jak by BlizzCon mohl proměnit, kdy je podle něj třeba, aby tato akce působila dostatečně bezpečným, přívětivým a inkluzivním dojmem.

Z toho se proto dá odvodit, že zrušení a chystaná proměna souvisí s aktuální kauzou spojenou s obtěžováním na pracovišti a diskriminací na základě pohlaví.

Každopádně společnost ujišťuje, že rozhodně nepřijdeme o různá oznámení, kdy týmy už se nemohou dočkat toho, až se podělí o novinky, jenž se týkají jejich her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama