Novinka Sledujte od 23:00 otevírací ceremoniál akce BlizzConline

Sledujte od 23:00 otevírací ceremoniál akce BlizzConline

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Čekat můžeme novinky ze světa World of Warcraft či série Diablo.

Reklama

Dnešním večerem odstartuje letošní BlizzCon, který je kvůli pandemii koronaviru pouze online, což značí i přejmenování na BlizzConline.

Event odstartuje dnes ve 23:00 otevíracím ceremoniálem, který můžete živě sledovat na streamu v náhledu, případně lze zavítat na oficiální stránky.

Celý BlizzConline potrvá až do neděle 21. února do půl druhé ráno.

Během eventu se fanoušci her od této společnosti mohou těšit na nové informace ohledně jejich oblíbených značek.

Očekávat se dají novinky o pokračování multiplayerové akce Overwatch 2, která oproti svému předchůdci nabídne i PvE obsah (nejen v rámci speciálních eventů).

Samozřejmě se počítá s dalším pohledem na chystané Diablo IV, ale také na mobilní Diablo Immortal, které se při oznámení sice setkalo s poměrně velkou nevolí, avšak nyní působí ve skutečnosti docela dobře.

Nedávno se navíc začalo spekulovat, že by také zde mohlo dojít na oznámení předělávky kultovního Diabla II, na kterém nyní mají pracovat i lidé z Vicarious Visions.

Své místo si přirozeně musí uzmout i stále velepopulární World of Warcraft, kdy se dozvíme novinky ohledně toho, jak budou věci pokračovat v nedávné expanzi Shadowlands.

Jestli si nicméně chcete zkazit překvapení, tak došlo na únik oficiálního presskitu, který naznačuje, že toto pokračování bude v rámci patche s názvem Chains of Domination, v němž se vydáte na kampaň, kde se všechny covenanty z expanze spojí v boji proti postavě s názvem The Jailer, který vládne říši Maw.

Bližší informace se dozvíte na Wowheadu.

Sledujte od 23:00 otevírací ceremoniál akce BlizzConline

Z těchto materiálů navíc také zjišťujeme, že by mělo být oznámeno přidání expanze The Burning Crusade na Classic servery, takže hráči budou moci retrospektivně zažít WoWko ve stavu, který mnoho z pamětníků považuje za ten jeho nejlepší.

Autoři nicméně nechtějí lidi do hraní s touto expanzí tlačit, takže se hráči mohou rozhodnout, jestli chtějí hrát kompletní vanilla verzi či přejít do verze s tímto datadiskem.

Sledujte od 23:00 otevírací ceremoniál akce BlizzConline

Každopádně i přes tyto úniky pevně věříme, že se dočkáme nějakého dalšího překvapení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama