Akční RPG The Outer Worlds od Obsidianu vyjde i fyzicky
The Outer Worlds Novinka Akční RPG The Outer Worlds od Obsidianu vyjde i fyzicky

Akční RPG The Outer Worlds od Obsidianu vyjde i fyzicky

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Za standardní cenu 60 amerických dolarů.

Reklama

Private Division, skupina spadající pod vydavatelskou společnost Take-Two, zajistí vydání fyzických verzí připravovaného akčního RPG The Outer Worlds od Obsidianu. V krabičkách se budou prodávat PC, PlayStation 4 a Xbox One verze za standardních 60 amerických dolarů. Samozřejmě bude možnost tento nový projekt koupit i digitálně na příslušných místech.

Přesné datum vydání stále nevíme. Loni v prosinci jsme byli ujišťováni, že The Outer Worlds vyjde v průběhu roku 2019, prý spíše na jeho konci, což signalizuje podzim až zimu, kdy je přetlak her. Ve studiu Obsidian si tak musí věřit, stejně jako v Take-Two.

Na The Outer Worlds pracují vývojáři jak Falloutu: New Vegas, tak původních tvůrců Falloutu. „V korporátní rovnici sloužící k dominanci jste vy nechtěnou a neplánovanou proměnnou,” hlásá oficiální popisek hry. V The Outer Worlds se máte probudit z hibernace na kolonizační lodi, která se ztratila na cestě na Halcyon, nejvzdálenější lidské kolonii a dostat se do středu konspirací a intrik s cílem Halcyon zničit a dominovat. Jak se dá čekat, příběh bude středem tohoto singleplayerového RPG a má dojít na obtížné a důležité volby.

Americký Game Informer bude během celého měsíce přinášet nové informace o této hře. Redaktor navštívil kanceláře tvůrců, titul si zahrál a vyzpovídal hlavní představitele. Při čekání na nové informace se podívejte na nové gameplay záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama