Aktivity z Lost Judgment v gameplay traileru
Lost Judgment Novinka Aktivity z Lost Judgment v gameplay traileru

Aktivity z Lost Judgment v gameplay traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox One

Čeká vás deset minut nových záběrů a detektivní pes.

Reklama

Sega vydala dva nové pětiminutové gameplay trailery ke hře Lost Judgment od Ryu Ga Gotoku Studia.

I když je svým zaměřením Lost Judgment právnickou a vyšetřovací akcí, můžete mezi jednotlivými bitkami a vyšetřovacími aktivitami udělat ještě mnohem vedlejších činností. Podobně jako u her série Yakuza, se může Takayuki Yagami vrhnout na hraní šipek, zamířit do heren s herními automaty nebo si dát partičku Mahjongu. A pokud vám to nestačí, ukáže vám nejnovější gameplay trailer několik šílenějších aktivit jako je skateboarding, procházky se psy a úpravy vlastního skútru, abyste se mohli po ulicích pohybovat s pěkně vytuněným motocyklem.

Druhý nový trailer ke hře Lost Judgment se zaměřuje na sadu nástrojů k vyšetřování. Jde o pomůcky, které Takayuki Yagami aktivně používá a jednou z nich je i Detective Dog. Yagami se bude moci vydat na procházku se psem rasy šiba inu a pronásledovat s jeho pomocí podezřelé.

Kromě psa může Yagami používat převleky, zesilovač zvuku, detektor signálu a samozřejmě fotoaparát. S jeho pomocí dokáže najít vodítka a pohnout s vyšetřováním. Ve videu můžete vidět prohledávání oblastí, otvírání zámků a infiltraci prostor a také pronásledování podezřelé osoby.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Lost Judgment vychází celosvětově 24. září pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 a Xbox One. Hru můžete již nyní předobjednávat v obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama