Aktualizace 1.5 do Stardew Valley brzy i na konzolích
Stardew Valley Novinka Aktualizace 1.5 do Stardew Valley brzy i na konzolích

Aktualizace 1.5 do Stardew Valley brzy i na konzolích

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Kromě toho na PC vyšel patch 1.5.4.

Reklama

Ve vánočním období minulého roku se PC hráči dočkali vydání dosud největší aktualizace do relaxační farmářské hry Stardew Valley.

Tento update měl označení 1.5 a do hry přidal třeba lokální kooperaci až pro 4 hráče, nové možnosti v nastavení hry, ale i několik dalších přídavků, jako jsou questy, akvária či hudební skladby.

Pro detailnější seznam si můžete přečíst náš starší článek.

Zároveň jsme se ale také dočkali ujištění, že tento update na konzole dorazí začátkem roku 2021, přičemž jeho vydání se už blíží, protože autor hry aktualizaci dodal do schvalovacího procesu.

Ten přirozeně může zabrat různé množství času, avšak vývojář věří tomu, že by mohl dorazit koncem tohoto měsíce, případně začátkem února, tedy se majitelé PlayStationu 4, Xboxu One a Nintenda Switch mohou začít pomalu těšit.

Společně s tímto oznámením také došlo na vydání patche 1.5.4 pro PC, jenž řeší několik problémů, které přinesl update 1.5.0, ale i některé starší.

Pro příklad můžeme uvést, že by se již nemělo stávat, že se vám rybářský prut zasekne v hlavě a vy jste posléze nemohli dělat nic jiného.

Kromě toho ale třeba prsteny štěstí už přes noc nepřijdou o svůj efekt, případně v multiplayeru už neuslyšíte zvuk sklízení plodin, pokud jste v jiné oblasti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama